Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου "Ενεργοί πολίτες για το Δήμο Βέροιας" 3-11-2010

Μέλη του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο  Βέροιας» μαζί με την επικεφαλής Σαββαΐδου Χρύσα επισκέφτηκαν τη στέγη του σωματίου της πόλης μας «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Το σωματείο ως γνωστόν  δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και κοινωνικής φροντίδας, στην παροχή βοήθειας κάθε είδους, σε παιδιά που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Ο χώρος ήταν γνώριμος για τη Χρύσα και η υποδοχή εγκάρδια. Το προσωπικό το οποίο εργάζεται από ότι είδαμε με πολύ συνέπεια και μεγάλη όρεξη σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον, εξέθεσε με σαφήνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα όπως: Η σταθερή χρηματοδότησή του και ο χώρος στέγασης ο οποίος δεν επαρκεί.
 Οι εργαζόμενες, κοινωνικές λειτουργοί και ψυχολόγος, ρώτησαν τη Χρύσα Σαββαΐδου και τα μέλη του συνδυασμού για τους «Ενεργούς Πολίτες» και τις απόψεις τους, άκουσαν δε με προσοχή τις σκέψεις και τις προτάσεις τους.

 Σήμερα το απόγευμα, μετά τις επισκέψεις των προηγούμενων ημερών σε το Μακροχώρι, Διαβατό και Κουλούρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Άγιο Γεώργιο.   

Ενεργοί πολίτες για το Δήμο Βέροιας

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα