Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Η εμφάνιση της Χρύσας Σαββαΐδου στο webtv της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ


Το παραπάνω video μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Ετικέτες

2 σχόλια:

Τη 28 Οκτωβρίου 2010 στις 7:54 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Καλή η κυρία Σαββαίδου. Είμαι σίγουρος ότι χρόνο με το χρόνο θα γίνεται όλο και καλύτερη στην Εέφραση και το Λόγο της. Το θετικό είναι ότι έχει τη φρεσκάδα ενός νέου ανθρώπου και μακάρι να μη χαθεί κι αυτή παίρνοντας "ξύλινους" δρόμους στο μέλλον. Προσωπικά πιστεύω ότι η Κίνηση έχει πολλά να πει αλλά δεν ξέρω αν προλάβει να τα πει σε τόσο λίγο χρόνο. Μακάρι να βγει κάποιος δημ.σύμβουλος και να γίνει ΔΟΥΛΕΙΑ άλλου τύπου στο νέο Δημ.Συμβούλιο (το οποίο προφανώς θα έχει γερασμένα και ήδη δοκιμασμένα μέλη...). Καλή τύχη!

 
Τη 28 Οκτωβρίου 2010 στις 1:26 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

πλάκα μας κάνετε ε;
Πήρατε ένα κορίτσι το βάλατε μπροστά γιατί δεν έχετε μούτρα να βγείτε στην κοινωνία και τώρα εμείς πρέπει να χαιρόμαστε για το "φαινόμενο" που αποπνέει νιάτα κι ομορφιά;

Κάντε μας τη χάρη...
Μη κρύβεστε ξέρουμε και ποιοί είσαστε και από που έρχεστε και πως συνδιαλλαχτήκατε με κάθε μορφή εξουσίας, και πως κερδίσατε τις περιουσίες που έχετε και πως στήσατε τα επαγγέλματα σας και πως κάποιοι από εσάς εκκολαφτήκατε στα σαλόνια της καλής κοινωνίας των Βεροιαίων, και πως κερδίσατε θέσεις αργομισθίας στο δημόσιο.
Σας ξέρουμε και σας βλέπουμε, όσο κι να προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από το κοριτσάκι αυτό.
Ξέρουμε την έπαρση και την αλαζονεία που διακρίνει τον "πολιτικό" σας λόγο και τους λόγους που σας κάνουν να νομίζετε ότι όλοι οι άλλοι είναι διεφθαρμένοι και εσείς προκύψατε από παρθενογένεση.

Κάντε μας τη χάρη...

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα