Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Και όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι...

Συνδημότες του Δήμου Βέροιας, τρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν ως συνδυασμό των «Ενεργών πολιτών» από τους υπολοίπους που ζητάνε την ψήφο σας στις επικείμενες εκλογές. Πρώτο: είναι το μοναδικό  μη ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο το οποίο συγκροτήθηκε με ανοιχτές διαδικασίες  (8  συναντήσεις συζητήσεις  στην Εληά  με την συμμετοχή  όσων συμπολιτών μας το επιθυμούσαν). Έτσι διαμορφώθηκε η διακήρυξη  της πρωτοβουλίας την οποία συνυπέγραψαν πάνω από 100 συμπολίτες μας, αλλά και τον κανονισμό λειτουργίας των μελών  της κίνησης με κατοχύρωση της συλλογικότητας, της  διαφάνειας και της ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας. Από αυτούς συγκροτήθηκε και το ψηφοδέλτιο μας   το οποίο στην  τελευταία συνάντηση   επέλεξε επικεφαλής τη   Χρύσα Σαββαΐδου. Εμείς οι συνυποψήφιοι την επιλέξαμε και όχι κάποια κομματικά γραφεία των Αθηνών. Δεν είναι διορισμένη, δεν είναι εξαρτημένη.
Δεύτερο: η επικεφαλής Χρύσα Σαββαΐδου είναι η νεότερη υποψηφία δήμαρχος πανελλαδικά.
Συμβολίζει και διεκδικεί να εκπροσωπήσει  την ανήσυχη και αγωνιζομένη Νεολαία, τη Νεολαία η οποία πιστεύει ότι με τη συμμετοχή της και όχι με την αποχή της μπορεί να αλλάξει τα πορεία των γεγονότων.
Συμβολίζει όμως και τους υποψήφιους των προηγούμενων γενεών οι οποίοι παραχωρούν την πρωτοβουλία στη Νεολαία στηρίζοντάς την και όχι απέχοντας.
Συμβολίζει τη νέα γενιά Ελλήνων μεταναστών που δημιουργεί το μνημόνιο και η κυβερνητική πολιτική, μεταναστών όμως του καλύτερου δυναμικού της Νεολαίας μας.
Τρίτο: το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται από απλούς καθημερινούς εργαζομένους πολίτες και όχι από κρατικοδίαιτους των κομμάτων εξουσίας. Αποτελείται από αγωνιστές του μαζικού κινήματος  και της οικολογίας, από πολίτες που αντιμάχονται  το μνημόνιο, από πολίτες  που πιστεύουν ότι με συλλογικούς ενωτικούς   αγώνες κατακτώνται τα δικαιώματα και δεν χαρίζονται από σωτήρες του δικομματισμού του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Αυτούς που μας χρεοκόπησαν και συνεχίζουνε την ίδια πολιτική.
Η Χρύσα Σαββαΐδου την Δευτέρα 25-10-10 επισκέφθηκε την ΕΛΜΕ Ημαθίας και συζήτησε τα προβλήματα της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας και τον Τρίλοφο (Δοβρά) όπου προσκλήθηκε σε εκδήλωση της περιοχής.

Ετικέτες

3 σχόλια:

Τη 31 Οκτωβρίου 2010 στις 8:59 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Δεν είστε ίδιοι, αλλά διολισθαίνετε στην ομοιοτυπία. Γιγαντοαφίσες στους τηλεφωνικούς θαλάμους, φυλλάδια πεταμένα στους δρόμους, περιοδεία μόνο με τους "παρατρεχάμενους αυλικούς σας" και μέντορες, ελαφρώς, θα τολμούσα να πω, αν όχι χειραγωγούς σας, διαμορφωτές τουλάχιστον των πολιτικών σας αντιλήψεων στα "δύσκολα", φυλλάδιο "μία απ΄ τα ίδια", δημαρχοκεντρικό μοντέλο, (τρομάρα σας!) γιατί ενώ είναι κοινό μυστικό ότι αν εκλέξετε έναν, θα είναι επίτευγμα, εσείς εξακολουθείται να μην λέτε την αλήθεια στο ΛΑΟ, εις ότι αφορά την εκλεξιμότητα του συνδυασμού σας.
Καλλιεργείτε Δονκιχωτικά ερείσματα απαράλλαχτα όπως η κ. Σοφρόνωφ και η κ. Παπαρήγα και συγχρόνως θιοθετέοται επικοινωνιακά μοντέλα σοσιαλικου υπερεαλισμού όπως οι λεβεντογέρακες του Ψωμιάδη.
Εκτός αυτού, στο ψηφοδέλτιά σας, υπάρχουν "ραδιενεργοί" πολίτες "συνασπιστήρια" "συριζιώτες", "κουβελικοί" μνημονιακοί και άλλοι... έτοιμοι να προσχωρήσουν αλλού και ν΄ αποχωρήσουν με ελαφρά πηδηματάκια στο όνομα του οπορτουρισμού που έχει καταστεί της μόδας στην πόλη μας ήδη από το 1995.
Παρ΄ όλα αυτά «Καλά πάς», όπως θα έλεγε η Καλομοίρα όταν ρωτήθηκε αν ξέρει ποιος είναι, ο Πρωθυπουργός της χώρας, -οι νέοι μαθαίνουν εύκολα- αλλά πρόσεξε πολύ, από ενεργός πολίτης,...να μην καταντήσεις συνεργός.
Ερμόλαος

 
Τη 31 Οκτωβρίου 2010 στις 3:38 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
Τη 31 Οκτωβρίου 2010 στις 3:39 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Τόσο πολύ, ανώνυμε, σας ενόχλησε η παρουσία ενός νέου προσώπου, άφθαρτου και κυρίως καθαρού και δε σας ενοχλούν οι 2 τουλάχιστον χαμένες τετραετίες για την πόλη μας, η διαφθορά και η παρακμή που ξεχειλίζει από το Δημαρχείο της Βέροιας; Δε σε ενοχλούν οι ντόπιοι υπερασπιστές του μνημονίου, του ΔΝΤ και της τρόικας; Δε σε ενοχλεί ο άνισος τρόπος με τον οποίο διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία, τόσο άνισος που αναγκαζόμαστε να καταφεύγουμε σε φυλλάδια προκειμένου να μάθουν οι δημότες μας ότι υπάρχει και άλλο ψηφοδέλτιο; Δε σε ενοχλεί τέλος ο πακτωλός χρημάτων που ξοδεύουν οι υποψήφιοι της Ουσουλτζόγλου και του Τσαβδαρίδη με τα ιλουστρασιόν φυλλάδια και τις κάρτες, φτάνοντας σε τέτοιο σημείο που εύλογα ο λαός λέει ότι αυτοί δεν κάνουν εκλογική προπαγάνδα αλλά χρηματιστηριακή επένδυση; Και δεν αναρωτιέσαι, εσύ που δείχνεις υποψιασμένος πολίτης, γιατί κάποιος υποψήφιος να διαθέτει μερικές χιλιάδες ευρώ για να εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο;

Παναγιώτης Χατζησάββας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο της Βέροιας

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα