Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Στο σύλλογο των Βλάχων, στα Πιέρια και στο Κυνοκομείο η Χρύσα Σαββαΐδου

Μέλη του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες Για τον Δήμο της Βέροιας» μαζί με την επικεφαλής Σαββαΐδου Χρύσα επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Βλάχων της Βέροιας. Εκεί πραγματοποιήθηκε μια μικρή ξενάγηση για τα μέλη του συνδυασμού στο υπέροχο κτήριο του Συλλόγου από τον πρόεδρο κ. Πράπα Γεώργιο. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση μεταξύ των μελών του συνδυασμού και των μελών του συλλόγου. «Εκφράστηκαν διάφοροι προβληματισμοί για την μέχρι τώρα πορεία του Δήμου αλλά και για την μελλοντική του εξέλιξη. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η ελλιπής οικονομική στήριξη των Συλλόγων. Ο Σύλλογος Βλάχων είναι ένας δραστήριος και δυναμικός Σύλλογος, αφού όταν οργανώνει εκδηλώσεις, προσέρχονται επισκέπτες απ’ όλα τα Βαλκάνια. Ο Σύλλογος, λοιπόν, αυτός περιμένει ακόμη την επιχορήγηση του Δήμου.

Μας εντυπωσίασε η συλλογικότητά τους και η εθελοντική προσφορά των μελών τους προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι ένας αξιόλογος πολιτιστικός και λαογραφικός πυρήνας της πόλης μας. Κρίνουμε πως είναι απαραίτητη και δίκαιη η υποστήριξη τέτοιων Συλλόγων».

Επίσης η Χρύσα Σαββαΐδου επισκέφτηκε την περιοχή του πρώην Δήμου Μακεδονίδος (Ριζώματα, Δάσκιο, Πολυδένδρι) και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. Την Κυριακή το Πρωί μέλη των Ενεργών Πολιτών και η επικεφαλής του συνδυασμού Χρύσα Σαββαΐδου μετέβησαν στο Κυνοκομείο της Βέροιας όπου διαπίστωσαν «ιδίοις όμμασι» τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο αυτό.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα