Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

«Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο της Βέροιας» 6-11-2010


« Ες αύριον τα σπουδαία »

Συνδημότες του Δήμου Βέροιας
 Αύριο Κυριακή, ημέρα των εκλογών, μπορούμε με την ψήφο μας, εμείς οι απλοί πολίτες, χωρίς φιέστες και επισήμους, να θεμελιώσουμε τη Μεγάλη Γέφυρα που θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή  το Δήμο και την περιοχή μας . Μια εποχή δημιουργίας, μια εποχή νέας ανάπτυξης με εργασία και ευκαιρίες για τους νέους, με διαφάνεια για τα δημοτικά μας πράγματα και την προστασία του δημόσιου χρήματος, μια εποχή άνθησης για τον πολιτισμό μας,  ενίσχυσης των κοινωνικών υπηρεσιών και της αλληλεγγύης. 

 Αύριο Κυριακή πρέπει να δεχθούν ένα πλήγμα λογικές και επιλογές που οδήγησαν την περιοχή σε στασιμότητα και τη χώρα σε χρεοκοπία. Πρέπει να δεχτούν πλήγμα αγκυλώσεις που δεν αφήνουν τον τόπο μας να ξεφύγει από την παρακμή και να πάει μπροστά.

 Συνδημότες του Δήμου Βέροιας

Η δική μου συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των «Ενεργών Πολιτών» θέλησε να συμβολίσει ακριβώς  «το νέο που γεννιέται στο Δήμο μας» σε μια εποχή που ο τόπος μας το έχει μεγάλη ανάγκη. 

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων από το χώρο της εργασίας, των γραμμάτων και των τεχνών με συγκεκριμένες προτάσεις, με ιδέες ρηξικέλευθες και  ριζοσπαστικές, με οικολογικές ευαισθησίες. Έχουμε  θέληση, γνώσεις και μεγάλη  αγάπη για τον τόπο μας. 

Δίνουμε έναν ωραίο αγώνα με σεβασμό στη λογική και την αισθητική του πολίτη, με σεβασμό στις ανάγκες των ανθρώπων και την ιστορία της περιοχής μας.

Αγαπητέ συμπολίτη

Περιμένουμε τη στήριξή σου για να μεταφέρουμε τη φωνή σου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

Αύριο με τη συμμετοχή σου και την ψήφο σου μπορείς  να βοηθήσεις το δέντρο της ΕΛΠΙΔΑΣ και της ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ να αναπτυχθεί και να δώσει καρπούς.

Για τους «Ενεργούς Πολίτες» 
Χρύσα Σαββαΐδου

Ετικέτες

1 σχόλια:

Τη 8 Νοεμβρίου 2010 στις 5:28 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει; Δεν θα γράψετε για τη ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :)

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα