Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου 5-11-2010 - Δημοσίευση εσόδων - εξόδων



Επειδή οι «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας»  λειτουργούμε με ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίες.

Επειδή δεν είμαστε ίδιοι με τους άλλους και κυρίως με τους δύο μεγαλύτερους συνδυασμούς, οι οποίοι κάλυψαν τα κεφαλόσκαλα των πολυκατοικιών της πόλη μας με χαρτί των συνδυασμών τους αλλά και του κάθε υποψήφιου ξεχωριστά, σε πολυτελείς εκδόσεις.

Δημοσιεύουμε τα έσοδα- έξοδα του Συνδυασμού μας για τον προεκλογικό αγώνα  και ταυτόχρονα καλούμε και τους άλλους τρεις συνδυασμούς που κατεβαίνουν στο Δήμο μας πριν από τις εκλογές να πράξουν το ίδιο.

Έσοδα

60 Ενεργοί πολίτες Χ100 Ευρώ= 6000 Ευρώ

Έξοδα

Εκτύπωση ψηφοδελτίων 140.000Χ0,022=3.080 Ευρώ

Εκτύπωση Φυλλαδίου με το πρόγραμμα και του υποψηφίους 10.000Χ0,13=1.300 Ευρώ   Εκτύπωση αφισών και ενός Κειμένου  500+500=1000 Ευρώ

Ενοίκιο εκλογικού κέντρου 400 Ευρώ

Διάφορα χαρτικά, φάκελοι κλπ 220 Ευρώ

Σύνολο 6.000 Ευρώ


Τονίζουμε τη διαφορετικότητα μας και σε αυτό τον τομέα. Το κόστος για εμάς ήταν συγκεκριμένο και το ελάχιστο δυνατό σε συνάρτηση  με την προσωπική μας δουλεία στη διαμόρφωση και διακίνηση  του υλικού.  Στόχο είχαμε όχι την προπαγάνδα και το «βομβαρδισμό» των συνδημοτών μας με συνθήματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα αλλά την ενημέρωση, το  σεβασμό του πολίτη και του περιβάλλοντος.

Τέλος καλούμε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης από σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μας αλλά και τηρώντας στοιχειωδώς τους κανόνες δεοντολογίας, να δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις όλων των συνδυασμών. Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Βέροιας να στηρίξουν το νέο που γεννιέται στο Δήμο μας μέσα από ανοιχτές ,διαφανείς , δημοκρατικές διαδικασίες.

Σήμερα Παρασκευή μέλη των «Ενεργών Πολιτών» και η επικεφαλής Χρύσα Σαββαΐδου θα επισκεφθούν τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Η Καλλιθέα», καταστήματα στην Πιερίων και την περιοχή της Πατρίδας. 

Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα