Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συνάντηση Νίκου Μπέκη με όλους τους υποψηφίους


Πραγματοποιήθηκε τη   Δευτέρα (5-5-’14), σε κλίμα ενθουσιασμού, αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας,  συνάντηση στην Ελιά του υποψήφιου δήμαρχου Νίκου Μπέκη με όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού ΄΄Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο της  Βέροιας - Ανατροπή ώρα!΄΄.
   Ο Νίκος Μπέκης μεταξύ των άλλων τόνισε ότι:
1.     στις εκλογές αυτές δεν ψηφίζουμε μόνο για το Δήμο αλλά και για τα παιδιά μας, την αξιοπρέπεια μας. Το διακύβευμα είναι το ίδιο το μέλλον και η ανεξαρτησία  της χώρας.
2.     η διαφορά από τους άλλους συνυποψήφιους είναι εμφανής: από τη μια το δικό μας αγωνιστικό παρελθόν και παρόν, η αταλάντευτη προσήλωσή μας στους αγώνες του λαού, η ανεξαρτησία από μηχανισμούς , συμφέροντα και διαπλοκές και από την άλλη η κραυγαλέα σιωπή στις εφαρμοζόμενες μνημονιακές πολιτικές, η υποκριτική στάση στα προβλήματα που βιώνει ο λαός και η εμφανής ανικανότητα που έφεραν το Δήμο στα σημερινά αδιέξοδα.
3.     αυτή η αυτοδιοικητική εκλογική μάχη είναι υπόθεση του κόσμου της εργασίας, του πολιτισμού, των κινημάτων, όλων των δημοκρατών, των ανέντακτων, του κόσμου της αριστεράς. Δεν υπάρχουν περιθώρια  για να  χαθεί η πενταετία.
4.     το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής επενδύει στην αποχή από τις εκλογές, στον καναπέ και στην αδιαφορία. Είναι ο μόνος τρόπος να περιορίσει την ήττα, να μείνει ζωντανό. Η αποχή πάντοτε ήταν  ανοχή, στις σημερινές τραγικές συνθήκες είναι συνενοχή.

     Κλείνοντας ο Νίκος Μπέκης κάλεσε το βεροιώτικο λαό να στείλει, αρχίζοντας από τις 18 του Μάη, μήνυμα ανατροπής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα