Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ενημερωτικές επισκέψεις του Νίκου Μπέκη σε χωριά του Δήμου Βέροιας



Συνεχίζοντας την περιοδεία του σε χωριά του Δήμου Βέροιας ο Νίκος Μπέκης επικεφαλής κλιμακίου υποψήφιων δημοτικών συμβούλων των Ενεργών Πολιτών, επισκέφθηκε την Τετάρτη 23/4 τα Ασώματα, τις Βαρβάρες και τη Μέση, ενώ την Πέμπτη 24/4 τη Φυτιά, τον Τρίλοφο και την Πατρίδα.
Στις επαφές και συνομιλίες με τους κατοίκους διαπιστώθηκε η εγκατάλειψη των χωριών ως απόρροια όχι μόνο του «Καλλικράτη», αλλά και της αδιαφορίας της τωρινής δημοτικής αρχής για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των περιοχών της περιφέρειας του Δήμου μας.

Ιδιαίτερα τονίστηκε ο στραγγαλισμός και η απονέκρωση των χωριών εξαιτίας των δραματικών περικοπών στις δημόσιες επενδύσεις, ως αποτέλεσμα των αλλεπαλλήλων Μνημονίων που ψήφισαν και εκτελούν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας τα πέντε τελευταία χρόνια. Όπως αναφέρθηκε, με τις πολιτικές αυτές συντάχτηκε πλήρως η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, ενώ και οι συνεχιστές της, υποψήφιοι δήμαρχοι των κυβερνώντων κομμάτων κ.κ. Καραπαναγιωτίδης και Βοργιατζίδης δε λένε ούτε ένα λόγω, έστω και προσχηματικά, γι’ αυτή τη βάρβαρη πολιτική, που έφερε τα χωριά, αλλά και την πόλη με τους κατοίκους της, σε απόγνωση.


Ο Νίκος Μπέκης ζήτησε απ’ τους κατοίκους συστράτευση για να ανατραπεί αυτή η πολιτική, να γίνει ο Δήμος Βέροιας δημιουργικός, μαχητικός, στήριξη και ελπίδα για όλους τους δημότες.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα