Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου των ''Ενεργών Πολιτών'' Νίκου Μπέκη με τους γονείς του Μουσικού Σχολείου ΒεροίαςΤην Δευτέρα, 14/4/2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου των Ενεργών Πολιτών Νίκου Μπέκη με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Μουσικού σχολείου Βέροιας . Αφορμή υπήρξε μία, αβάσιμη τελικά, φήμη ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας επρόκειτο να αποφασίσει τη μεταφορά του Μουσικού σχολείου στο κτίριο της ΕΠΑΣ.

Στην συνάντηση έγινε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και θέσεων, τόσο για τα άμεσα προβλήματα του Μουσικού σχολείου (αίθουσες, μουσικά όργανα κ.τ.λ.), όσο και, κυρίως, την άμεση ανάγκη να δρομολογηθεί ένα νέο διδακτήριο αποκλειστικά για το Μουσικό σχολείο, κατά τα υπεσχημένα άλλωστε, που να ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές, ιδιαιτερότητες και ανάγκες του.

Σ’ αυτή τη θέση υπήρξε πλήρης ταύτιση, όπως επίσης και στην αντίληψη πως ένα Μουσικό σχολείο αποτελεί ή μπορεί και πρέπει να αποτελεί γενικότερο πυρήνα ανάπτυξης του πολιτισμού στην πόλη μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα