Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Συνάντηση υποψήφιου Δημάρχου με κατοίκους του Προμηθέα



Την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 το βράδυ έγινε συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Μπέκη και υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με κατοίκους του Προμηθέα.
Αφού έγινε μία μικρή τοποθέτηση από τον υποψήφιο Δήμαρχο ακολούθησε μια άμεση και ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί τους στην οποία τέθηκαν σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας του συνοικισμού. Κυρίως συζητήθηκαν:

  • Το θέμα της οδικής ασφάλειας (έχουν συμβεί πολλά τροχαία ατυχήματα) καθώς υπάρχουν πολλά σχολεία στην ευρύτερη περιοχή και η κυκλοφορία των αστικών και αυτοκινήτων έχει διοχετευτεί προς τα εκεί και μάλιστα σε έναν δρόμο (οδός Ακροπόλεως) χωρίς σήμανση και πεζοδρόμια.
  • Το θέμα της καθαριότητας που επιτείνεται από την λειτουργία της Λαϊκής και των αθλητικών χώρων στα Εβραϊκά.

Τονίστηκε επίσης με εμφαντικό τρόπο ότι ενώ ο Προμηθέας αποτελεί τη μεγαλύτερη συνοικία της πόλης, έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια χωρίς να υπάρχουν στοιχειώδη έργα στην περιοχή . Οι κάτοικοι ζήτησαν δίκαιη κατανομή πόρων μεταξύ του κέντρου της πόλης και των συνοικιών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τους κάλεσε να στηρίξουν την προσπάθεια των ‘’Ενεργών Πολιτών’’ για ένα Δήμο κοντά στον πολίτη και στα προβλήματα του, ένα Δήμο συμμετοχικό, δημοκρατικό, ανοιχτό στους πολίτες και την κοινωνία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα