Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Περιοδεία ''Ενεργών Πολιτών'' σε Αγία Μαρίνα και Άγιο Γεώργιο


Την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 κλιμάκιο του συνδυασμού ‘’Ενεργοί Πολίτες’’ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μπέκη επισκέφτηκαν την Αγία Μαρίνα και τον Άγιο Γεώργιο στα πλαίσια της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν ιδιαίτερα θερμή.  Μοίρασαν έντυπα της παράταξης κάθισαν μαζί τους και συζήτησαν τα προβλήματα των κοινοτήτων. Οι κάτοικοι εστίασαν κυρίως στο αποχετευτικό και το πρόβλημα με την πίεση του νερού.

Κοινή διαπίστωση τους ήταν ότι με τις αλλεπάλληλες συγχωνεύσεις δήμων και κοινοτήτων εξαιτίας του "Καλλικράτη" πέτυχαν την απομάκρυνση των πολιτών από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων και κατάφεραν πλήγμα στη λαϊκή συμμετοχή επομένως και στη δημοκρατία. Γι' αυτό το λόγο καίρια θέση των 'ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" εκφρασμένη και στη διακήρυξη και στο πρόγραμμά τους αποτελεί η προσπάθεια να ζωντανέψουν οι κοινότητες. Να γίνουν οι δημότες συμμέτοχοι στη λήψη των αποφάσεων, στη χάραξη της πολιτικής, να ανοίξει ο δρόμος για διαρκή παρέμβαση και έλεγχο στη διοίκηση του Δήμου.

O υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους παρευρισκόμενους στηρίζοντας την παράταξη των 'ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ" να παλέψουν όλοι μαζί για έναν καλύτερο Δήμο,εγγυητή της δημοκρατικής έκφρασης και ανοιχτό στην κοινωνία.

Για να μη λαμβάνονται αποφάσεις γι' αυτούς χωρίς αυτούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα