Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου Ενεργών Πολιτών Για Το Δήμο Βέροιας



Με μεγάλη συμμετοχή και με πλούσια ανοιχτή συζήτηση  πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ανοιχτή συνέλευση του αυτοδιοικητικού μας σχήματος  «ΕΝΕΡΓΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» την Τετάρτη 30-10-12 το βράδυ.
Η ανοιχτή συνέλευση της Δημοτικής παράταξης έγινε στην μεγάλη αίθουσα της «Εληάς» και τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:
1.  Την επικαιροποίηση της διακήρυξης της Δημοτικής παράταξης. Η διακήρυξη παρουσιάστηκε από τους Αδάμου Δ., Καραγιάννη Κ., Αξούριστου Χ. και Μπέκη Ν. Αποφασίστηκε το τελικό κείμενο της διακήρυξης να διαμορφωθεί και με βάση το πλήθος των  παρεμβάσεων που έγιναν αλλά και μετά από τη διαβούλευση, αφού γίνει πρώτα η ανάρτηση της στο μπλοκ των ενεργών πολιτών.
2.  Τη διεύρυνση της προσωρινής Γραμματείας της Δημοτικής παράταξης, η οποία παραμένει ανοιχτή για όποιον προσφέρεται με βάση τις αρχές και τις αξίες των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και
3.  Τη στελέχωση των Ομάδων Δουλειάς για τη διαμόρφωση του Προγράμματος. ( Προτάθηκαν και στελεχώθηκαν 10 ομάδες εργασίας οι οποίες άμεσα ξεκινούν τη λειτουργία τους.)
Τέλος στη συγκέντρωση εκφράστηκε η συμπαράσταση προς το Νίκο Ασλάνογλου που δικαζόταν για την επανασύνδεση του ρεύματος της ΔΕΗ στο σπίτι  πολίτη του Δήμου μας.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα