Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δελτίο Τύπου



Δημοτική Παράταξη «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5/3/2013

Στις δύο πρόσφατες συνελεύσεις των μελών των "Ενεργών Πολιτών για το Δήμο της Βέροιας" (23/2/13 και 2/3/13) ολοκληρώθηκε ο απολογισμός της παράταξής μας για το 2012.  Μία από τις θεμελιώδεις αρχές μας είναι η εναλλαγή του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου μας. Στον  Κανονισμό Λειτουργίας της Παράταξής μας ρητά αναφέρεται ότι «Οποιοδήποτε αιρετό μέλος της συμμαχίας σε οποιαδήποτε θέση εναλλάσσεται στη διάρκεια της θητείας του».

Στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από τον κ. Γιάννη Αγγέλογλου να παραχωρήσει τη θέση του στην κ. Αξούριστου Χαρά, υλοποιώντας έτσι την αρχή της εναλλαγής όπως είχε ψηφιστεί από την ολομέλειά μας και όπως είχε γίνει και το Φεβρουάριο του 2012 με την εναλλαγή της επικεφαλής μας κ. Χρύσας Σαββαΐδου.

Ο κ. Αγγέλογλου Γιάννης αρνήθηκε να παραιτηθεί, μη σεβόμενος τον Κανονισμό Λειτουργίας της Παράταξής μας. Δεν τήρησε την ομόφωνη (πλην του ιδίου) απόφαση της συνέλευσης των μελών της Παράταξής μας και αθέτησε την ηθική δέσμευσή του σε όσα διακηρύχθηκαν και συμφωνήθηκαν σχετικά με την εναλλαγή.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη η συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο της Βέροιας» αποφάσισε ομόφωνα ότι ο κ .Αγγέλογλου Γιάννης δεν εκπροσωπεί πλέον την Δημοτική Παράταξη «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο της Βέροιας» στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, καθώς πράττει αυθαίρετα και δε σέβεται βασικές αρχές τις οποίες και ο ίδιος στήριζε κατά το παρελθόν. Κατά συνέπεια, στο εξής η παράταξή μας θα εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας όπως και σε κάθε δημόσια έκφραση μας από την κ. Αξούριστου Χαρά

Δεσμευόμαστε, τέλος ότι σύντομα,  -πριν το ΠΑΣΧΑ- μένοντας πιστοί στις αρχές της συλλογικότητας, της δημοκρατίας και της συμμετοχής, θα πραγματοποιήσουμε  τον δημόσιο απολογισμό της παράταξής μας καλώντας τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στην επανεκκίνηση και διεύρυνσή της.

1.       ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΥ ΧΑΡΑ
2.       ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
3.       ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
4.      ΓΑΛΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5.       ΓΚΑΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
6.       ΚΑΛΛΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7.       ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
8.       ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
9.       ΚΙΡΜΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ
10.   ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑΣ
11.   ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12.  ΚΩΣΤΟΠΟΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
13.   ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
14.  ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΗΣ
15.   ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
16.   ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
17.  ΜΠΕΤΧΑΒΑ ΕΡΑΣΜΙΑ
18.   ΜΠΙΖΟΓΛΗ  ΑΘΗΝΑ
19.   ΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
20.  ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
21.   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
22.   ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
23.  ΣΑΒΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ
24.   ΣΤΑΛΙΔΟΥ  ΑΣΠΑΣΙΑ
25.   ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
26.   ΤΖΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
27.   ΤΣΙΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ
28.  ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
29.   ΧΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
30.   ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
31.   ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα